Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, як батьки його виховували
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, як батьки його виховували

Президент України Володимир Зеленський пригадав своє дитинство.

22 липня 2024, 22:55
Поділіться публікацією:

 Президент України Володимир Зеленський поділився спогадами про своє дитинство та розповів про вплив своїх батьків, Римми та Олександра Зеленських, на його політичну кар'єру. Народившись у Кривому Розі, Дніпропетровської області, Зеленський виріс у родині, де мати працювала інженеркою, а батько був відомим науковцем.

Зеленський розповів, як батьки його виховували

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Зеленський зізнався, що його родина не мала великих статків, і він змушений був самостійно заробляти гроші з раннього віку, що було типовим для багатьох родин у 90-ті роки. "Такі родини були не багатими. Ти мусив працювати. Тож я повинен був працювати. Учитися і працювати," – зазначив він. Ці обставини сформували його працьовитість та чесність.

Президент наголосив, що цінності, які виховували в ньому батьки, розвинули в нього любов до країни та родини. Він подякував батькам за юридичну освіту і зазначив, що не вважає себе особливою людиною, але дуже відповідальним, не здатним погано виконувати свою роботу.

"Я вважаю, що я дуже відповідальний. Я не можу погано виконувати свою роботу. Вони були іноді дуже суворими зі мною. Я ходив до школи, як багато різних звичайних дітей, але я мав багато вчитися, читати правильні книжки й мати цінності звичайних нормальних людей," – поділився Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський готується залишити пост президентаВолодимир Зеленський заявив про готовність передати свої повноваження президента України наступнику за однієї умови. За словами Зеленського, це можна буде зробити після закінчення війни.  

Володимир Зеленський в інтерв’ю BBC відповів на питання журналіста щодо можливої передачі влади своєму наступнику, і чи міг би президент дійти до такої точки, коли вже не зможе продовжувати виконувати свої обов’язки.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини