Головна Новини Політика президент Зеленський готується залишити пост президента: назвав коли це станеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський готується залишити пост президента: назвав коли це станеться

Президент України Володимир Зеленський висловив готовність передати свої повноваження.

21 липня 2024, 16:05 comments13583
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Володимир Зеленський заявив про готовність передати свої повноваження президента України наступнику за однієї умови. За словами Зеленського, це можна буде зробити після закінчення війни. 

Зеленський готується залишити пост президента: назвав коли це станеться

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв’ю BBC відповів на питання журналіста щодо можливої передачі влади своєму наступнику, і чи міг би президент дійти до такої точки, коли вже не зможе продовжувати виконувати свої обов’язки.

"Так, я думаю так, як усі. Ми просто люди", — сказав Зеленський і пояснив, що це відбудеться "після війни".

На уточнююче питання чи готовий Зеленський піти з посади лідера країни, президент це підтвердив і наголосив, що це має відбутись після війни.

"Ми завершимо війну. Ми маємо завершити це. Ми маємо завершити її і ми маємо покінчити з ним (Путіним). Це дуже важливо для нашого народу та нашої держави", — сказав Зеленський.

В цьому ж інтерв'ю Зеленський розповів про простий варіант закінчити війну в Україні за 24 години, як пропонує Трамп. За словами президента, Україна не піде на поступки, які випливають з ідеї кандидата в президенти США. Крім того, Зеленський заявив, що готовий до розмови з Путіним, щоб закінчити війну в Україні та назвав головну умову цього.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський назвав спосіб, як закінчити війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Дональд Трамп зробив першу публічну заяву про війну в Україні після спроби замаху на нього. Лідер республіканців пообіцяв швидко закінчити війну в Україні, якщо стане президентом США. За його словами, він єдиний, хто може врятувати світ від глобальної війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини