Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що сталося з мерами міст, яких викрали окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що сталося з мерами міст, яких викрали окупанти

Зеленський повідомив, що деяких мерів, яких викрали російські окупанти, знайшли мертвими

28 березня 2022, 13:38
Поділіться публікацією:

Деяких мерів міст, яких в Україні викрали російські окупанти, уже знайшли мертвими. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню The Economist.

Зеленський розповів, що сталося з мерами міст, яких викрали окупанти

Володимир Зеленський - The Economist

"Вони викрадають мерів наших міст. Вони вбили деяких із них. Декого з них ми не можемо знайти. Декого з них ми вже знайшли і вони мертві", — заявив президент України.

Як зазначив Зеленський, окупанти використовують на окупованих територіях такі ж методи, які використовувала на Донбасі в 2014 році.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у РФ заборонили вихід інтерв'ю Зеленського. Роскомнагляд заявив, що російські ЗМІ, котрі взяли інтерв'ю у президента України Володимира Зеленського, не матимуть права для публікації його на території Росії. У Роскомнагляді назвали низку ЗМІ, які брали інтерв'ю у президента України, іноагентами, які не мають права публікувати свої матеріали на території Росії.

Також "Коментарі" писали, що у Генштабі розповіли, за якими напрямками ворог намагається йти у контрнаступ. На Донецькому та Луганському напрямках угрупуванням Об'єднаних сил за добу відбито 5 атак ворога. Російські ворожі окупаційні війська продовжують робити ставку на те, щоб досягти успіху на східному, південно-східному та північно-східному напрямках. Саме на штурм міст і сіл у цих напрямках ворог кидає всі свої сили та ресурси.

Читайте на порталі "Коментарі": Зеленський назвав ключову умову України на переговорах із РФ. Президент України Володимир Зеленський висловився щодо повернення тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму до складу нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини