Головна Новини Політика президент Зеленський назвав ключову умову України на переговорах із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав ключову умову України на переговорах із РФ

Президент України Володимир Зеленський висловився щодо повернення тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму до складу нашої країни

28 березня 2022, 07:35 comments4468
Поділіться публікацією:

Обговорювати питання нейтрального статусу України, як і питання Донбасу, можна лише після того, як буде виконано головну умову України до Росії про те, щоб вивести війська РФ на "компромісні території". Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на слова Зеленського в інтерв'ю для російських ЗМІ.

Зеленський назвав ключову умову України на переговорах із РФ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

При цьому президент пояснив, що "компромісними територіями" він називає ті території, де розташовувалися російські війська до 24 лютого, коли й відбулося повномасштабне вторгнення Росії.

Говорячи про окуповані з 2014 року Крим та частину Донбасу глава української держави зазначив, що він добре розуміє, що поставити умову Росії повністю вивести свої війська з території України на сьогоднішній день неможливо. Це може дати осередок для спалаху Третьої світової війни, який не потрібний нікому у світі. Тому, щоб уникнути ескалації, потрібно йти на компромісне рішення.

Володимир Зеленський наголосив, що він найбільше зацікавлений припинити війну, щоб перестали гинути ні в чому неповинні люди. Що ж до майбутнього Донбасу, то є ще час, щоб це питання обговорити.

За словами Зеленського, йому не 70 років і має достатньо часу для обговорення питання Донбасу, але війна має бути закінчена зараз, бо мають перестати гинути люди. При цьому президент України наголосив, що Київ, як і раніше. Не має наміру силовим шляхом вирішувати питання Криму та Донбасу. Це виключено тому, що є розуміння, скільки життів людей можна втратити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, як страждає економіка України та Росії через війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6060
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрий

28 березня 2022, 06:42

Предатель!


Новини