Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що чекає на російських пропагандистів за цинічну брехню проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що чекає на російських пропагандистів за цинічну брехню проти України

Президент обіцяє, що російських пропагандистів буде покарано як учасники військових злочинів

10 березня 2022, 15:57
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російським пропагандистам також, як і російській владі, доведеться відповідати за злочини проти українців. Як передає портал "Коментарі", про це президент заявив у своєму відеозверненні до українців.

Зеленський розповів, що чекає на російських пропагандистів за цинічну брехню проти України

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що вночі вже було відомо про бомбардування в Маріуполі пологового будинку та дитячої лікарні. І ця тема стала однією з тих, що так люблять обговорювати на російському телебаченні в ток-шоу. При цьому, як завжди, ні слова правди не прозвучало.

За словами Володимира Зеленського, російським телеглядачам нахабно збрехали, розповівши, що у лікарні та пологовому будинку в Маріуполі засіли якісь вигадані "націоналісти" і по них було завдано удару.

Зеленський зазначив, що російські пропагандисти займаються тим, що прикривають злочини російського керівництва. Але пропагандистам треба розуміти, що все одно настане час розплати і їм доведеться відповідати так само, як і тим, хто наказує скидати бомби, спрямовувати ракети на мирні українські міста.

Володимир Зеленський попередив, що Україна докладе всіх зусиль для того, щоб знайти всю власність російських пропагандистів з кордоном і домогтися того, щоб вона була якнайшвидше конфіскована. Незважаючи на те, що російські пропагандисти звикли до багатого та безтурботного життя, їм уже можна починати готуватися втратити все те, що вони нажили. Тепер жодної розкоші не буде. Але найголовніше, наголосив президент, настане час і російських пропагандистів зненавидить не лише весь світ, а й самі росіяни, яких вони дурять.

"Війна ніколи не буває ізольованою. Вона завжди б'є і за жертвою, і за агресором. Агресор просто пізніше це розуміє", – підсумував Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Зеленський розповів, чому найгірше для України вже сталося і чому взяття Києва в оточення боятися не варто.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини