Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про серйозну проблему на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про серйозну проблему на фронті

Україні потрібні засоби ППО на фронті та усередині країни, заявив Зеленський

7 січня 2024, 22:25 comments1400
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті сьогодні є достатньо стабільною, але Росія й далі продовжує накопичувати свої війська, а також втрачає дуже багато окупантів у "м'ясних штурмах".

Зеленський розповів про серйозну проблему на фронті

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Про це заявив президент Володимир Зеленський під час онлайн-спілкування з учасниками щорічної національної конференції Швеції "Суспільство та оборона".

У своєму виступі глава держави заявив, що для ЗСУ потрібні системи протиповітряної оборони, щоб позбавити ворога можливості контролювати небо та завдавати ударів з повітря по українських позиціях.

"Цього не вистачає як на полі бою, так і для захисту українських міст усередині країни. Впродовж кількох днів було 500 ударів. Так, ми більшість із них змогли відбити завдяки допомозі партнерів – понад 70 %.Але цього недостатньо", — заявив президент Зеленський.

За словами Володимира Зеленського, як якщо РФ втратить контроль за небом, то втратить будь-яку свою міць на полі бою. На його думку, іншої моці в них немає.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський звернувся із закликом до ЗаходуПутінському режиму байдужі людські життя, але не власні гроші. Втрата активів буде найболючішою втратою для країни-терориста. Заморожені російські активи за кордоном становлять близько 300 млрд. доларів. Усі кошти мають бути використані на підтримку України, що стане історичною нагодою змусити країну-терориста заплатити за своє зло.

За словами президента, рішення про використання заморожених активів для підтримки України буде справедливою та законною відповіддю на агресію Росії, а також правильним сигналом потенційним агресорам у світі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

7 січня 2024, 23:27

Что клоун, воевать это тебе не жопой по роялю прыгать! Здесь нужны мозги и деньги. А ни того ни другого у тебя нет!


Новини