Головна Новини Політика президент Це буде найболючішою втратою для країни-терориста: Зеленський звернувся із закликом до Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Це буде найболючішою втратою для країни-терориста: Зеленський звернувся із закликом до Заходу

Президент закликав західних партнерів передати Україні заморожені активи

6 січня 2024, 12:40
Поділіться публікацією:

Путінському режиму байдужі людські життя, але не власні гроші. Втрата активів буде найболючішою втратою для країни-терориста. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе Twitter (X) зробив президент України Володимир Зеленський.

Це буде найболючішою втратою для країни-терориста: Зеленський звернувся із закликом до Заходу

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Заморожені російські активи за кордоном становлять близько 300 млрд. доларів. Усі кошти мають бути використані на підтримку України, що стане історичною нагодою змусити країну-терориста заплатити за своє зло.

"Російським елітам і керівництву байдуже до людських життів, але понад усе не байдуже до грошей. Втрата активів буде для них найболючішою втратою. Вони відчують справжню силу міжнародної спільноти і побачать, що світ сильніший за терор", — зазначив Володимир Зеленський.

За словами президента, рішення про використання заморожених активів для підтримки України буде справедливою та законною відповіддю на агресію Росії, а також правильним сигналом потенційним агресорам у світі.

"Я закликаю партнерів швидко рухатися до створення відповідної правової бази. Цього року ми маємо досягти відчутного прогресу в питанні використання заморожених російських активів на користь України. На шляху до цієї мети ми твердо покладаємося на лідерство "Групи семи", — підкреслив глава української держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський 5 січня під час традиційного вечірнього відеозвернення зазначив, що витримати рік, що наступив, означає витримати всю цю війну. Як розцінюєте цю заяву? Чи справді цей рік стане багато в чому вирішальним та важким? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чи може Україна отримати заморожені Заходом активи РФ: що ховається за розмовами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 січня 2024, 13:17

Розкрадачу потрібні гроші. Ще син юдейського Бога Ісус казав: "хто входить у хлів чи будинок не через двері, а шукає інший шлях тот вор і злодій". Так наші корумповані хитрий шахраї, шукають шляхи як не лишитись без грошей якщо їм США і Європа їх обрізали. Потім, на себе юдеї, не візьмуть провину і відповідальність за вкрадені у Росії гроші - відповідати доведеться Європі і США. А враховуючи, що золотий мільярд програв, і формується багатополярний світ, відповідати доведеться серйозно.


Новини