Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про посилення мобілізації в Україні: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про посилення мобілізації в Україні: що відомо

Зеленський розповів про прохання військових

23 серпня 2023, 19:20
Поділіться публікацією:

23 серпня президент Зеленський відповів на запитання про посилення мобілізації в Україні. Глава держави повідомив, що до нього з таким питанням звернулися військові. Відповідну заяву президент України зробив під час пресконференції на "Кримській платформі". 

Зеленський розповів про посилення мобілізації в Україні: що відомо

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

У глави держави запитали, чи справді буде посилення або прискорення мобілізації через ситуацію, що склалася на фронті. Відповідаючи на запитання Володимир Зеленський не дав прямої відповіді, але зазначив, що військові хочуть отримати можливість мобілізувати більше людей до ЗСУ.

"Скажу відверто, військові до мене звернулися з цим, щоб дати можливість більше мобілізовувати. Більше поки що не можу вам нічого сказати", — заявив Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Зеленського розкритикували "можливі фінали війни". Повідомлення про "можливі фінали війни" дозволяють говорити про появу "мюнхенського синдрому". Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну має призвести лише до одного сценарію – повної поразки Росії. Таку заяву у себе в Twitter зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк. 

За його словами, коли позаду вже 18 місяців війни, коли вбито сотні тисяч військових і витрачено сотні мільярдів доларів країна-агресор має опинитися не просто на "стартових позиціях", вона має бути відкинута навіть далі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Зеленський зробив заяву про можливу відставку Резнікова23 серпня президент Зеленський під час спільної пресконференції з премʼєром Фінляндії Петтері Орпо прокоментував чутки про можливу відставку міністра оборони Олексій Резнікова. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини