Головна Новини Політика президент Зеленський зробив заяву про можливу відставку Резнікова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив заяву про можливу відставку Резнікова

Президент Зеленський не підтвердив і не спростував, чи буде міністр звільнений із займаної посади

23 серпня 2023, 16:33
Поділіться публікацією:

23 серпня президент Зеленський під час спільної пресконференції з премʼєром Фінляндії Петтері Орпо прокоментував чутки про можливу відставку міністра оборони Олексій Резнікова.

Зеленський зробив заяву про можливу відставку Резнікова

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

 Глава держави заявив, що буде коментувати відставку чиновників в Україні тільки після відповідних указів.

"Я готовий коментувати будь-які кадрові рішення у нашій державі після того, як мною будуть підписані відповідні укази, якщо ви не проти", – заявив Зеленський.

Відомо, що звільняти міністрів в Україні має Верховна Рада шляхом голосування нардепів.

Зазначимо, що інформація про відставку очільника оборонного відомства ходить вже давно. Адже останнім часом міністерство, яке очолює Олексій Резніков, потрапляло у скандали із закупівлями продуктів та амуніції за завищеними цінами.

 Тож нещодавно нардеп Олексій Гончаренко заявив, що Резнікова звільнять та призначать послом у Британії. Натомість його крісло може зайняти керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський зробив нову заяву про контрнаступУкраїнська армія продовжує свій контрнаступ відразу за декількома напрямками. Захисники України просуваються потроху, втім напрям правильний.

 Президент зазначив, що українські військові не можуть прискорити темп контрнаступу через величезні території, які щільно засіяні мінами, але при цьому Україна все одно продовжує рух уперед.

Також "Коментарі" писали про те про що домовився Зеленський із прем'єром ФінляндіїПріоритетними для України є винищувачі F-16. Насамперед, через їхню кількість, яка може забезпечити потреби українських Повітряних сил. Однак, з огляду на те, що в Україні триває повномасштабна війна, Київ буде готовий отримати будь-які типи літаків.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини