Головна Новини Політика президент Чому нормально, що Володимир Зеленський не отримав Нобелівську премію миру
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому нормально, що Володимир Зеленський не отримав Нобелівську премію миру

Очікування не виправдались, президент України не отримав Нобелівську премію миру.

7 жовтня 2022, 23:05 comments1285
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Багато прогнозистів очікували, що президент України Володимир Зеленський отримає Нобелівську премію миру 7 жовтня, у День народження Володимира Путіна. Цього не сталось і чому це нормально розмірковує Марк Гілберт у колонці на Bloomberg з посланням на цитати Терези Рафаель

Чому нормально, що Володимир Зеленський не отримав Нобелівську премію миру

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Нобелівську премію миру 2022 року розділи одразу на три частини. Вона дісталась українським правозахисникам з "Центру громадянських свобод", білоруському опозиціонеру Олесю Біляцькому та російській правозахисній організації Меморіал.

Звісно, на премію миру претендував і український президент Володимир Зеленський, який є однією з ключових постатей у війні України проти Російської Федерації. Але за словами Терези Рафаель, звичайні активісти-правозахисники під час постійної роботи можуть забезпечити відновлення довіри в націях та сприяти їх зціленню через демократичні цінності.

Марк Гілберт нагадує, що білоруський активіст Олесь Біляцький вже близько 30 років намагається боротись за демократію та свободу в Білорусі, якою керує Лукашенко. Російська організація задокументувала злочини скоєнні в СРСР, а український правозахисний центр збирає усі можливі докази злочинів проти людства, які вчиняють російські солдати на території України. Саме за даними зібраними під час війни з часом шукатимуть та судитимуть російських окупантів, стверджує колумніст Марк Гілберт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про короткий список номінантів на Нобелівську премію миру 2022 року, де не було ім'я президента України Володимира Зеленського.

Також "Коментарі" повідомляли про нові причини війни в Україні, які озвучив Володимир Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини