Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про головний наратив російської політики
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про головний наратив російської політики

Володимир Зеленський під час розмови з Девідом Леттерманом розповів про найголовніший наратив Володимира Путіна щодо України.

29 грудня 2022, 18:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України дав інтерв'ю для телеведучого з США Девіда Летермана в рамках його проєкту My Next Guest. Під час розмови Зеленський відповів на питання про наратив російської політики, який стверджує, що України ніколи не існувало. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю президента України.

Зеленський розповів про головний наратив російської політики

Зеленський та Леттерман. Фото з відкритих джерел

Американський комік подолав довгий шлях до України. Леттерман прилетів в аеропорт Варшави, після чого 14 годин їхав до Києва, де зустрівся з Володимиром Зеленським. Під час цієї розмови Леттерман запитав українського президента про риторику росіян, яка стверджує, що України нібито не існує.

Зеленський вважає, що це наративи Володимира Путіна та його оточення, які спеціально розвивають такі ідеї для російського суспільства. На думку Зеленського, Путін зміг перемогти та підкорити російський народ.

"На жаль вони перемогли свої суспільства, вони перемогли їх розум. Це найголовніший наратив. Щоб спрацювало вторгнення, треба було окинути їх в цю інформаційну кулю про те, що українців немає, це якась частинка, якась окраїна, десь там знаходиться, не має своєї мови, історії", — говорить президент України.

Зеленський вважає це примітивний крок російського диктатора, адже коли Україна переможе, росіяни самі це швидко зрозуміють.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що означає звук сирени повітряної тривоги для президента України.

Також "Коментарі" повідомляли про інтерв'ю ексканцлера Німеччини Ангели Меркель, яка розповіла про війну в Україні і свою політику під час активної діяльності лідера країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини