Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, що для нього означає звук сирени повітряної тривоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що для нього означає звук сирени повітряної тривоги

Президент України Володимир Зеленський під час інтерв’ю з Девідом Леттерманом розповів, що для нього означає сирена повітряної тривоги.

29 грудня 2022, 17:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час розмови у метро з Девідом Леттерманом Зеленський зазначив, що звуки сирени це "нагадування, що війна не закінчилась". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю президента України.

Зеленський розповів, що для нього означає звук сирени повітряної тривоги

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

У жовтні 2022 року до України приїхав Девід Леттерман, щоб взяти інтерв’ю у Володимира Зеленського. Інтерв'ю опублікували в кінці 2022 року, а сама розмова з президентом України відбулась на глибині 300 метрів під землею, на станції метро в Києві.

Девід Леттерман сказав, що до повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, але коли побачив Зеленського, який ризикує своїм життям лишаючись в столиці, то це його здивувало. І тепер американець постійно бачить синьо-жовті прапори України. Леттерман поцікавився в Зеленського, що означають кольори українського прапора.

"Два кольори – земля і небо, це наша земля, це наш хліб, це наш жовтий колір. І це небо, наше небо. Синій колір – це колір життя, колір неба, простору й свободи", — сказав Зеленський.

Під час відповіді на це питання, в Києві пролунала сирена повітряної тривоги і Леттерман запитав, що це означає для Володимира Зеленського.

"Для мене сирена — це нагадування, що війна не закінчилась. Це нагадування того, що десь там хтось віддає своє життя за твоє", — сказав президент України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про мирний план Зеленського, який складається з 10 пунктів.

Також "Коментарі" писали про вчинок президента України, який зруйнував плани Кремля. Володимир Зеленський приїхав на передову до українського міста Бахмут. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини