Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, навіщо він насправді прибув в Нью-Йорк на Генасамблею ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, навіщо він насправді прибув в Нью-Йорк на Генасамблею ООН

Генеральна асамблея ООН є одним з основних майданчиків, де Україна може вирішувати питання про Донбас і Крим

21 вересня 2021, 08:30
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський під час візиту Нью-Йорк заявив, що генассамблея ООН — це одна з ключових майданчиків, де Київ може домогтися вирішення питання про Донбас і Крим. Як інформує видання "Коментарі", про це глава української держави заявив в інтерв'ю телеканалу "Дім".

Зеленський розповів, навіщо він насправді прибув в Нью-Йорк на Генасамблею ООН

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський підкреслив, що сьогодні Україна має право не просто піднімати важливі для себе питання, але і вимагати відповідних дій. За словами Зеленського, Україна знаходиться в постійних пошуках рішення по Донбасу і Криму, використовуючи всі можливі механізми. У зв'язку з цим організація ООН — це одна з ключових майданчиків, де обговорюються варіанти врегулювання конфлікту. Тому Україна не повинна опускати руки і продовжувати працювати в цьому напрямку. Конкретизуючи, Володимир Зеленський відповів, що в його графіці є зустріч з президентом Туреччини. Ця зустріч дуже важлива, тому що всі знають, як ставляться офіційна Анкара до питань анексії Криму. На цій зустрічі буде підніматися питання Криму, буде підніматися питання невизнання виборів в Держдуму Росії, так як в них силою змушували брати участь громадян України, які проживають в окупації.

Також Зеленський зазначив, що є вагомим моментом той факт, що ООН визнала Кримську платформу, значить можна говорити про підтримку України в світі, незважаючи на непростий час. Володимир Зеленський додав, що цей візит — це ще одна можливість налагодити і посилити двосторонні відносини з різними країнами. На полях Генасамблеї ООН заплановані зустрічі з лідерами багатьох держав.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів про непростий розмові з Байденом про членство України в НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Peter

21 вересня 2021, 08:45

Фу, гнилью несет от этого клоуна! Совсем не смешно, а противно.


Новини