Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, хто вплинув на його рішення переїхати на держдачу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, хто вплинув на його рішення переїхати на держдачу

Зеленський говорить, що живе на держдачі тільки через охорону

11 жовтня 2021, 11:00 comments1001
Поділіться публікацією:

Головна причина, чому Володимир Зеленський вирішив переселитися на державну дачу, це вимоги держохорони. Як інформує видання "Коментарі", про це Володимир Зеленський заявив в ефірі програми "Світське життя", відповідаючи на питання, чому так і не зумів виконати головне свої обіцянки про те, щоб передати держдачі дітям.

Зеленський розповів, хто вплинув на його рішення переїхати на держдачу

Володимир Зеленський. Фото: Українська правда

Президент зазначив, є певні правила і норми, які навіть він не в праві порушувати. Держохорона поставила вимогу, що глава держави повинен жити в окремому будинку. Об'єкт повинен бути під повною охороною. За словами Зеленського, він повинен придбати територію, на якій побудувати два будинки. Один — для себе, інший — для держохорони. Такої можливості зараз у нього немає.

Що стосується проживання на державній дачі, то Володимир Зеленський зізнався, що про домашній комфорт поки сказати не може, тому живе на держдачі як у готелі. При цьому президент визнав, що перевіз туди свої меблі з того будинку, який продав.

Володимир Зеленський розповів, що у нього вже є пара варіантів будинків, які він розглядає для придбання. Президент додав, головне спірне питання, яке в родині ще не закрите, стосується того, купувати вже готовий будинок або купити земельну ділянку і вже там будувати новий будинок і робити ремонт.

Також читайте на порталі "Коментарі" — стало відомо про реакцію Джозефа Байдена на скандал з офшорами, в якому фігурує Зеленський. У Білому домі запевнили, що відносини з Україною через розслідування не можуть бути зіпсовані, але увагу до процесів в країні тепер буде підвищено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини