Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, хто і коли «прибере» Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, хто і коли «прибере» Путіна

Президент України впевнений, що Путіна знищить власне оточення

25 лютого 2023, 16:22 comments1162
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський висловив упевненість у тому, що президента Росії Володимира Путіна рано чи пізно вб'є власне оточення. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку Зеленський висловив у документальному фільмі журналіста Дмитра Комарова.

Зеленський розповів, хто і коли «прибере» Путіна

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Точно буде момент, коли відчуватиметься крихкість режиму Путіна всередині держави (Ред. — Росії). Тоді хижаки з'їдять хижака. Це дуже важливо, але їм потрібна буде причина для себе. І вони пригадають слова Комарова, Зеленського... Вони згадають". Вони знайдуть для себе причину вбити вбивцю. Чи спрацює це? Так. Коли? Я не знаю", – заявив Володимир Зеленський.

Зеленський також заявив, що він вважає, що Путін поводиться як Гітлер під час Другої світової війни, і йому не буде прощення ні від українців, ні від інших народів.

Зазначимо, президент Володимир Зеленський провів 24 лютого, у день річниці повномасштабного вторгнення армії РФ на територію України, велику прес-конференцію (тривала близько двох з половиною годин) для українських та західних журналістів. Звичайно, основними були питання війни та пошуків світу. Як оцінюєте меседжі, що прозвучали, і саму конференцію? Які місця здалися сильними, які навпаки? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — історичний виступ Байдена в Польщі: головні меседжі — який сигнал був адресований РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому українці підтримують удари по території РФ – чи варто чекати на почастішання таких "бавовн". Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю розібралися у ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини