Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чи погіршилася ситуація під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи погіршилася ситуація під Бахмутом

Володимир Зеленський зазначив, що про виведення військ з Бахмута та Вугледару поки що не йдеться

15 лютого 2023, 16:40
Поділіться публікацією:

На фронті під Бахмутом та Вугледаром продовжує залишатися найскладніша ситуація, але говорити про те, що українські захисники відступають, не доводиться. Українські воїни тримають оборону та створюють ворогові великі проблеми. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського під час спільної з прем'єр-міністром Швеції Ульфом Крістерссоном прес-конференції у Києві.

Зеленський розповів, чи погіршилася ситуація під Бахмутом

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Найскладніший з усіх ситуацій, які є на території нашої держави, найскладніший і найгарячий саме в тому напрямку. Я б туди ще додав Вугледарський напрямок також", — заявив Володимир Зеленський.

Президент погодився з тим, що поблизу Бахмута дуже непросто, але ж Бахмут не просто так називають фортецею, а отже, місто продовжує залишатися під контролем ЗСУ та під синьо-жовтим прапором.

"На жаль, фортеця жива, жива, маю на увазі, з живих людей, така жива стіна. Така дорога ця війна для історії нашої держави. Але, з усім тим, люди міцні, захищаються міцно, стоять, розуміють, що вони міцність того, щоб Україна готувалася до деокупації всіх територій, вони міцно стоять, виконують своє завдання і знищують, напевно, це найголовніше сьогодні — знищують максимум ворога", — заявив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дипломатичний та військовий фронт: що чекатиме від другої половини лютого. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – інвестори отримають доступ до родовищ корисних копалин України: які можливості та ризики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини