Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чи бачить Кличка конкурентом на виборах президента
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чи бачить Кличка конкурентом на виборах президента

На думку глави держави, результати більшості соцопитувань найкраще відповідають на питання про його ймовірну конкуренцію з мером Києва

20 травня 2021, 14:08
Поділіться публікацією:

Можливість другого президентського терміну Володимира Зеленського хвилює багатьох українців. Також, як і його ймовірні конкуренти на наступних виборчих перегонах, в тому числі нинішній столичний мер Віталій Кличко. На президентській прес-конференції, що проходить 20 травня, Зеленський пояснив, чи бачить Кличка серйозним конкурентом.

Зеленський розповів, чи бачить Кличка конкурентом на виборах президента

Зеленський не бачить у Кличку конкурента. Фото із відкритих джерел

Свою відповідь глава держави побудував на чотирьох моментах. Для початку Зеленський зазначив, що все ще не готовий відповісти, чи буде знову балотуватися на пост президента. Тому, за його словами, він не бачить сенсу в обговоренні подібних моментів саме зараз.

Говорячи конкретно про Кличко, Володимир Зеленський нагадав про масштаби виборів: мовляв, спробувати стати мером — це одне, а президентом — зовсім інше.

В цілому ж, на думку глави держави, вони не є з Віталієм Кличком конкуруючими особами. Зеленський стверджує, що керівник його Офісу (Андрій Єрмак — ред.) не помічений в будь-яких корупційних схемах і ніколи не приймає хабарів — нібито на відміну від команди того ж мера Києва.

Також президент запропонував журналістам ознайомитися із різними даними соцопитувань, які постійно з'являються в Україні. Політик вважає, що їх результати відповідають на питання про Кличка, як можливого конкурента на президентських виборах, найкраще. Таким чином Зеленський натякнув, що й досі зберігає лідируючі позиції в загальнонаціональному рейтингу.

Слід зауважити, що, за словами Володимира Зеленського, Віталій Кличко часто звертається до нього з різних питань. Однак президент не збирається втручатися в роботу правоохоронців, які зараз проводять численні обшуки столичних комунальних служб.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чи є, на думку глави держави, можливість відправити у відставку одного із найбільш "довговічних" українських міністрів Арсена Авакова. Детальніше — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися подробиці святкових заходів, запланованих на честь 30-ї річниці Незалежності України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини