Головна Новини Політика президент Чому Аваков може бути відправлений у відставку: Зеленський назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Аваков може бути відправлений у відставку: Зеленський назвав причину

Все залежить від результату розслідування у справі вбивства журналіста Павла Шеремета

20 травня 2021, 13:28
Поділіться публікацією:

У світлі численних нещодавніх кадрових змін у Кабінеті міністрів багато українців задаються питанням, хто ж наступним може потрапити під "роздачу". На прес-конференції глави української держави Володимира Зеленського, що проходить 20 травня, журналісти поцікавилися, наскільки "міцні" позиції нинішнього глави МВС Арсена Авакова.

Чому Аваков може бути відправлений у відставку: Зеленський назвав причину

Зеленський розповів, як відправити Авакова у відставку. Фото із відкритих джерел

Як пояснив Зеленський, імовірність відправки одного із найбільш "довгострокових" українських міністрів у відставку все ж існує. Така можливість пов'язана з кінцевими результатами судового розгляду в справі журналіста Павла Шеремета.

За словами президента, якщо стане відомо, що люди, яких у ході розслідування назвали підозрюваними у вбивстві Шеремета, будуть визнані невинними, то адміністрація МВС понесе відповідальність. При цьому Володимир Зеленський стверджує, що на сьогоднішній момент стовідсоткової впевненості щодо невинуватості (так само, як і вини) того ж музиканта Андрія Антоненка поки немає.

Також глава держави зазначив, що з однією із підозрюваних — волонтеркою Яною Дугарь — він особисто підтримує контакт. Підтвердити слова президента зміг один із присутніх на прес-конференції журналістів, якому Зеленський дозволив переглянути наявне листування із Дугарь. Подробиць спілкувань політик не розкрив.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли подробиці святкових заходів, запланованих на честь 30-ї річниці Незалежності України. За словами Володимира Зеленського, ювілейна дата буде відзначатися українцями протягом трьох днів. Що саме представники влади приготували до свята, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому президент вибрав авіазавод "Антонов" для проведення своєї конференції за підсумками дворічного перебування на посаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини