Головна Новини Політика президент Зеленський розповів, чого чекає від візиту в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чого чекає від візиту в США

На сьогодні у президента заплановано вісім зустрічей

31 серпня 2021, 10:01
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибутку до Вашингтона в рамках офіційного візиту в США і на запрошення глави Білого Дому Джо Байдена. На сьогодні у президента заплановано вісім зустрічей, передає РБК-Україна з посиланням на слова президента в коментарі ТСН.

Зеленський розповів, чого чекає від візиту в США

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

Перша зустріч українського лідера запланована в Міністерстві енергетики, а потім — в оборонному відомстві.

"Загалом три оборонні угоди повинні бути. Також важливі речі щодо економічних домовленостей. Буде великий диспут щодо "Північного потоку". Повинна бути енергетична угода і домовленості. Я кажу: має бути тому, що диявол — у деталях. Треба почекати трохи", — поділився очікуваннями президент України.

Нагадаємо, що зустріч президента Володимира Зеленського та американського президента Джо Байдена знову перенесли — цього разу на 1 вересня. Експерти для видання "Коментарі" озвучили очікування від майбутнього заходу, а також розповіли, чи буде зустріч продуктивною.

Зокрема, політексперт, кандидат політичних наук Олександр Палій упевнений, що зустріч Зеленського з Байденом на цьому тижні не просто відбудеться, але і буде продуктивною. Основні теми — оборона, енергетика і реформи. Ключове для України питання — підтримка з боку США у сфері оборони. За підписаним угодам і супутніми заявами ми, ймовірно, побачимо, що співпраця в цій галузі між Україною і США буде дуже тісною.

А ось політичний експерт, директор Агентства соціальних комунікацій Сергій Бєлашко вважає, що Україні цей візит нічого принести не може. Крім того, що недоброзичливці нашої країни та цієї влади всередині країни вкотре посміються.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини