Головна Новини Політика президент Зеленський провів важливу зустріч із військовими командувачами: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів важливу зустріч із військовими командувачами: подробиці (ФОТО)

Президент сам назвав цю зустріч "важливою"

9 червня 2023, 07:12
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський провів "важливу зустріч" із військовими командувачами країни. Як передає видання "Коментарі", про це президент написав у себе в Telegram.

Зеленський провів важливу зустріч із військовими командувачами: подробиці (ФОТО)

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Глава держави оприлюднив фото з командувачем Сухопутних військ генерал-полковником Олександром Сирським, командувачем оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександром Тарнавським та начальником оперативного управління штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ Олександром Комаренком.

"Важлива зустріч", – лаконічно підписав Володимир Зеленський.

Варто зазначити, що президент регулярно проводить зустрічі з військовим командуванням країни, про що також інформує в соцмережі. Зокрема таке спілкування відбувається і під час Ставки головнокомандувача. Після вибуху росіянами Каховської ГЕС президент зібрав Ставку, де обговорили терористичні дії російських окупантів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наступ на Бахмутському напрямі: Володимир Зеленський зробив заяву, що обнадійює.

Також видання "Коментарі" повідомляло – колишній глава НАТО Андерс Расмуссен заявив, що деякі країни НАТО можуть захотіти ввести війська до України, якщо на літньому саміті Альянсу у Вільнюсі Києву не нададуть реальних гарантій безпеки. Як оцінюєте цю заяву та українські перспективи на липневому саміті? Нові звірства Росії (підрив тієї ж таки Каховської ГЕС) можуть підштовхнути країни НАТО до посилення протидії цій агресії (у тому числі посилюючи євроатлантичну інтеграцію України) – чи, навпаки, злякати їх? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Зеленський провів важливу зустріч із військовими командувачами: подробиці (ФОТО) - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини