Головна Новини Політика президент Зеленський провів Ставку: Кого покликав і про що говорили
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів Ставку: Кого покликав і про що говорили

Головно учасники засідання говорили про забезпечення підрозділів боєприпасами

11 квітня 2023, 18:05
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський у вівторок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Учасники засідання проаналізували стан забезпечення підрозділів боєприпасами. Про це інформує Офіс Президента України, пишуть "Коментарі".

Зеленський провів Ставку: Кого покликав і про що говорили

Президент України провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача

Окрім того, учасники Ставки заслухали доповіді щодо загальної оперативної ситуації на передовій та ситуації на ділянках фронту в межах зон відповідальності оперативно-стратегічних угруповань військ. Керівництво розвідки поінформувало про ймовірні дії держави-агресора в найближчій перспективі.

Продовжили й розгляд питання щодо комплектування особовим складом, озброєнням та військовою технікою новостворених бригад Сил оборони. Серед іншого члени Ставки обговорили питання підвищення ефективності системи керування та взаємодії різних угруповань Сил безпеки й оборони України під час виконання бойових завдань.

У засіданні взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Нагадаємо, "Коментарі" писали про те, що за словами секретаря РНБО Олексія Данілова, рішення про початок контрнаступу ЗСУ буде ухвалено в останній момент.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що у травні можливий візит президента України Володимира Зеленського до Німеччини. Такий візит матиме як символічне, так і прикладне значення.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — ми в ендшпілі битви за Бахмут: експерт про тривожні зміни найближчими днями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини