Головна Новини Політика президент Зеленський провів розмову із Сирським, щодо ситуації на фронті: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів розмову із Сирським, щодо ситуації на фронті: деталі

Зеленський сказав, що українці довели, що можуть витискати війну в Росію

6 жовтня 2024, 23:00
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський у неділю, 6 жовтня, провів важливу розмову з Головнокомандувачем Збройних сил України Олександром Сирським. Вона була присвячена актуальній ситуації на фронті та планам щодо подальших дій у контексті триваючої війни з Росією. Про це йшлось у вечірньому зверненні  Володимира Зеленського.                                                                         

Зеленський провів розмову із Сирським, щодо ситуації на фронті: деталі

Зеленський та Сирський. Фото-колаж: comments

Говорив із Головкомом Сирським. Була доповідь по поточній ситуації на фронті. Покровський напрямок, Курахівський, Лиманський. Головком разом з іншими військовими, із представниками Міністерства оборони наступного тижня працюватиме з нашими партнерами щодо деталей Плану перемоги – військових пунктів Плану та стратегічних безпекових. Я відправив наших представників у Вашингтон – начальника Генштабу Баргилевича та віцепремʼєр-міністра Стефанішину. Також була доповідь щодо Курської операції. Сьогодні – два місяці наших військових дій у Курській області. І це дуже важливий етап війни, – йдеться у вечірньому зверненні.


Нагадаємо, Президент України повідомив, що за останню добу сили ППО збили понад 50 ворожих дронів у різних регіонах країни. Ворог продовжує масовані атаки, але єдність міжнародних партнерів та нові засоби боротьби допоможуть захистити населення.

Зазначимо, у битвах за місто Вугледар Донецької області РФ втратила тисячі військових. З урахуванням тяжко поранених, загиблих і зниклих безвісти лише 155-та та 40-а бригади морської піхоти могли втратити під Вугледаром понад 2100 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини