Головна Новини Політика президент Зеленський провів розмову із Сирським, після чого звернувся до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів розмову із Сирським, після чого звернувся до українців

Президент заявив, що Україна має силу, щоб досягати цілей

29 липня 2024, 07:40 comments2949
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський після розмови з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським запевнив, що Україна має чинність, щоб досягати своїх цілей. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву український лідер зробив у традиційному вечірньому зверненні до українського народу.

Зеленський провів розмову із Сирським, після чого звернувся до українців

Володимир Зеленський та Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

"Говорив із головкомом Сирським щодо наших дій і зараз, і на найближчу перспективу. Україна має силу, щоб досягати своїх цілей. Вдячний усім, хто своєю силою це забезпечує", – висловив президент.

Володимир Зеленський у своєму зверненні відзначив 25-у окрему повітряно-десантну Січеславську бригаду, що воює на Покровському напрямку, та 95-у окрему десантно-штурмову бригаду, яка воює на Торецькому напрямку, які "надзвичайно результативно" проявили себе "за цей тиждень і за багато інших тижнів цієї війни.

Він також відзначив 9-й департамент ГУР за "влучність на дистанції майже 1800 кілометрів від нашого кордону".

Президент також згадав про другі роковини теракту в Оленівці.

"Один із найстрашніших російських злочинів цієї війни. Росія має за це відповідати. І відповідатиме. І немає такого варіанта розвитку подій, за якого вбивці залишаться безкарними", — запевнив глава держави.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна готує мирний план для завершення війни, готовий до кінця листопада. Про це повідомив президент Володимир Зеленський в інтерв'ю японській державній телерадіокомпанії NHK.

Володимир Зеленський наголосив на трьох основних чинниках, необхідних для справедливого завершення війни: терпіння, підтримка та дипломатичний тиск. Він також наголосив, що не може реагувати на показові заклики Росії до припинення вогню, оскільки агресор продовжує обстріл і окупацію українських територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини