Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував призов українців за кордоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував призов українців за кордоном

Зеленський підкреслив, сплата податків важлива

11 січня 2024, 20:52
Поділіться публікацією:

Українське  суспільство має питання до військовозобов'язаних  громадян, які поза законом виїхали з  країни під час війни. В цьому випадку йдеться  не  тільки  про службу у війську, але й про сплачення  податків до бюджету.

Зеленський прокоментував призов українців за кордоном

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Про це  інформує посилаючись  на  лідера України Володимира Зеленського  під час його пресконференції з прем'єр-міністром  Естонії Каєю Каллас.

"Є питання не в українських громадянах, які виїхали з самого початку війни. Є люди, чоловіки, жінки різного віку, які виїжджали, і це зрозуміло, була війна. Ніхто з людей не знав, що буде завтра, всі рятувалися, кордони ми всі відкривали в будь-які держави, щоб люди не давили один одного на кордоні. Це одна частина. Друга частина — ми відстояли 50 відсотків із захопленої території, ми відбили ворога і 2 роки б'ються наші хлопці", — заявив  очільник країни.

Зеленський  зазначив, що є  питання до військовозобов'язаних  співгромадян, що в  час війни та поза законом виїхали з України. Він додає, що важливо не лише  обороняти Україну на фронті, але й  сплачувати податки у бюджет.

"І це питання до цих людей, до цих чоловіків, якщо вони мобілізаційного віку, то вони повинні допомагати Україні і бути в Україні. Я зараз не говорю про те, що хтось повинен бути на фронті, а хтось ні. Є закон. Але звичайне людське правило. На одного військового іде 6-8 платників податків, і якщо ви в Україні і не на фронті, а ви працюєте і сплачуєте податки, то ви так само бороните державу і це дуже потрібно. Але якщо ви за кордоном і мобілізаційного віку, і ви і не на фронті, і не сплачуєте податки і виїжджали поза законом — то є питання", — заявив  Володимир Зеленський.

Український президент  наголосив, що  сплата податків є  важливою, бо "не буде грошей на військових, а не буде грошей — не буде військового, не буде кому захищати Україну. Такі правила життя".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Зеленський зробив нову заяву про військові плани на 2024 рік

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 січня 2024, 21:09

Не розкрадайте ті податки які вам сплачують і припиніть надавати пільги Божим податковим ухилянтам. Припиніть витрачати гроші на свій культ особи. Телемарафон минулого року з'їв 100 000 дронів цього року вже 150 000 дронів. Скорочувати чиновницьких корумпованих дармоїдів - їх в п'ять разів більше ніж потрібно, основний контингент з юдеїв. Ліквідувати вертикаль відкатів та хабарів.


Новини