Головна Новини Політика президент Зеленський зробив нову заяву про військові плани на 2024 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський зробив нову заяву про військові плани на 2024 рік

Президент України запевнив, що українські війська рухатимуться на фронті, бо стояння вигідне Росії

11 січня 2024, 08:15 comments1545
Поділіться публікацією:

Україна робитиме все можливе, щоб продовжувати рухатися на фронті, адже простий дозволить Росії відновити свою військову міць. Як передає портал "Коментарі", таку заяву глава української держави зробив під час спільного інтерв'ю Литовському радіо та телебаченню із президентом Литви Гітанасом Науседою.

Зеленський зробив нову заяву про військові плани на 2024 рік

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Лідер українців зазначив, що Україна не має права "просто стояти та накопичувати" і назвав це "великою помилкою, яка дуже вигідна Росії.

"Стояти на місці — це означає, що постійна війна на території України, а не на території РФ. Це означає, що економіка під питанням. Це означає, що інвестицій не буде, бо хто буде інвестувати в країну, де йде війна. Для Росії це вигідно. А для нас, якщо ми зупинимося, то дамо можливість Росії відновити свою зброю та потенціал. Тому ми будемо рухатися і це найголовніше", — зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Саудівській Аравії у грудні, без анонсів та звітів, відбулася секретна зустріч між Україною, її союзниками з G7 та представниками країн Глобального Півдня. Про це повідомляють джерела Bloomberg, наголошуючи, що Київ хотів заручитися підтримкою своїх умов для проведення мирних переговорів із Росією. При цьому РФ бажання домовлятися явно не демонструє, зазначили у Білому домі, нагадавши про нові масовані ракетні та дронові атаки з боку російських окупантів по Україні. Більше того – журнал The Time серед глобальних ризиків 2024 року називає ймовірний поділ України, якщо наша країна не вирішить кадрових проблем, не збільшить виробництво зброї та найближчим часом не розробить реалістичну військову стратегію. Про що говорять ці публікації, а також ситуація на наших військовому та дипломатичному фронтах? Які варіанти розвитку подій у ракурсі російсько-української війни виглядають на цьому етапі найбільш реалістичними? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини