Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував обмін Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував обмін Медведчука

Володимир Зеленський заявив, що віддати Медведчука Кремлю, в обмін на українських Героїв не шкода

22 вересня 2022, 08:00 comments1801
Поділіться публікацією:

Щодо лідера "ОПЗЖ", кума Путіна Віктора Медведчука було проведено всі необхідні слідчі заходи. Тому його було "не шкода віддати" та повернути додому полонених українських захисників. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив президент України Володимир Зеленський під час свого відеозвернення до українців.

Зеленський прокоментував обмін Медведчука

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент назвав вдалим обміном, коли один фанат Росії вирушив до Москви, а 200 раніше полонених українців повернулися назад в Україну.

Глава держави розкрив подробиці, що в процесі переговорів з Росією в Москві наполягали, щоб за те, що Медведчука буде передано Росії з російського полону, буде звільнено 50 українців, але Україна наполягала на своєму і в результаті дійшло до того, що було озвучено цифру – 200 бійців.

"Ми обміняли одного фаната Росії на 200 воїнів. Спочатку нам пропонували повернути 50 наших людей в обмін на одного з тих, хто перебував у слідчому ізоляторі Служби безпеки України. Ми говорили, наполягали — кількість 50 зросла до 200...", — зазначив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський звернувся до Німеччини з виживання українських солдатів: що просить президент.                                     

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США розповіли, чи вплине мобілізація в РФ на перебіг війни найближчими місяцями. Оголошення Путіна про часткову мобілізацію відобразило багато проблем, з якими Росія стикається під час її невдалого вторгнення в Україну. Москва навряд чи зможе вирішити їх у найближчі місяці, переконані аналітики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 вересня 2022, 08:22

Справжні воїни в нас тільки охорона майна старого Ріната? Вони сміливо воювали під захистом цивільного населення. Так само їх і обміняли таємно, в ночі. Вигляд дуже гарний. Злий, підступний ворог (якого совкові клептократи досі звуть фошыздамы), жорстоко погодився віддати 200 відгодованих за одного. Може в нас, цим страждальцям буде не так комфортно? Краще б дійсно справжніх визволили. Все буде Маріуполь!


Новини