Головна Новини Політика президент Зеленський прокоментував можливу відставку Разумкова
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував можливу відставку Разумкова

Дії спікера парламенту несумісні з курсом влади

2 жовтня 2021, 16:43
Поділіться публікацією:

Курс партії "Слуга народу" і дії спікера Верховної Ради України Дмитра Разумкова несумісні. Про це в коментарі телеканалу "Дім" сказав президент України Володимир Зеленський.

Зеленський прокоментував можливу відставку Разумкова

Володимир Зеленський, фото з відкритих джерел

Питання відставки спікера парламенту президент вважає внутрішньофракційним. Зеленський офіційно назвав ті причини, за якими він розчарувався в Разумкову.

"Якщо ми боремося з олігархами, підпишіть закон. Якщо ви не підписуєте, шукайте іншу команду. Якщо ви вкладаєте своє життя у боротьбу за те, щоб ми були єдиною країною, якщо ви підтримуєте самостійну політику — підтримуйте", — сказав Володимир Зеленський.

Також президент додав, що якщо людина не підтримує санкцій політики проти Віктора Медведчука, то їй не місце в команді "Слуги народу". Але з іншого боку, Зеленський називає це нормальними демократичними процесами. Каже, всі мають право на свою думку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очікувати громадянам країни після відставки Разумкова. Півгодини як вийшло інтерв'ю голови Верховної Ради "Українській правді", де він повідомив, що залишається на своїй посаді, як раптом голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія почав збирати підписи для звільнення Дмитра Разумкова з його високопоставленого крісла. При цьому нардепи від президентської фракції навіть не розуміють, в яку конституційну кризу втягують країну. Таку позицію висловив спеціально для видання "Коментарі" політичний аналітик Павло Нусс.

Він вважає, що президент Володимир Зеленський своїм указом призначив Дмитра Разумкова на цей пост і опозиція, яку представляє фракція "Європейська Солідарність", не голосувала за призначення Разумкова, тому навряд-чи проголосує за його відставку. Єдине, в чому впевнений політичний експерт, так це те, що Україну чекають дострокові парламентські і президентські вибори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини