Головна Новини Політика президент Зеленський про вторгнення РФ: канцлер ФРН Шольц сказав не всю правду
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський про вторгнення РФ: канцлер ФРН Шольц сказав не всю правду

Президент заявив, що коли бомби падають у Києві, це відбувається в Європі

25 лютого 2022, 15:47 comments3198
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що сьогодні канцлер ФРН Олаф Шольц сказав лише частину правди, коли прокоментував російське вторгнення в Україну. Шольц сказав, що Європа такого не бачила 75 років. У цих словах лише частина правди. Тому що мова не лише про вторгнення РФ в Україну, а й про оголошення відкритої війни єдиної Європи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Зеленський заявив у своєму зверненні до українців.

Зеленський про вторгнення РФ: канцлер ФРН Шольц сказав не всю правду

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент зазначив, що своїм вторгненням в Україну Росія зруйнувала основоположні правила про те, що жодна країна в Європі не має права силою зазіхати на суверенітет іншої держави.

За словами Володимира Зеленського, другий день поспіль українські міста змушені страждати від ракетного обстрілу, від падіння бомб. А ті танкові колони та авіанальоти, які зафіксовані на безлічі відео та фото, начебто повертають нас у часи Другої світової війни, після якої весь європейський континент говорив "ніколи знову". Як виявилося, це "знов" через 75 років повернулося 2022 року.

Зеленський звернувся до європейських лідерів показати свою рішучість, бо поки що ні про які вагомі дії, які б змусили Росію зупинити військові дії проти України, говорити не доводиться.

Президент обурився, невідомо як Європа зібралася захищати себе, коли там повільно допомагає Україні стримувати російську агресію. Володимир Зеленський зазначив, що Європа має можливість зупинити обстріл українських міст з боку російського війська, але це потрібно робити рішуче і впевнено, секторальні санкції вже не допомагають.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський звернувся до "Бухарестської дев'ятки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

25 лютого 2022, 18:08

Борис! Шо Киев бомбят ??? ждемс (не забудте 1250000$) наворованных с укрпапуасов) типа поможем может (лжом правда по жизни, но для вас дебилов сгодится!!!


Новини