Головна Новини Політика президент Зеленський про свій останній виступ у Донецьку: «Це прірва, те, що сталося»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський про свій останній виступ у Донецьку: «Це прірва, те, що сталося»

Президент Володимир Зеленський згадав останній концерт "Кварталу 95" в центрі Донецька, який відбувся у квітні 2014 року

6 серпня 2021, 12:24
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський з ностальгією згадав про свій останній виступ у Донецьку, коли Донбас ще не був окупований і російські війська не контролювали україно-російський кордон. Як інформує портал "Коментарі", про це Володимир Зеленський розповів в інтерв'ю телеканалу "Дім".

Зеленський про свій останній виступ у Донецьку: «Це прірва, те, що сталося»

Володимир Зеленський. Фото - Офіс президента України

Володимир Зеленський розповів, що Студія "Квартал 95" завжди мала аншлаг, виступаючи в Донецьку. Зеленський зазначив, що він зі своїм колективом приїхав до Донецька у квітні 2014 року. Тоді ще не було ніяких ознак, що місто скоро буде окуповане, всюди була українська символіка. Правда, на наступний день після виступу, згадує Володимир Зеленський, він побачив групу хлопців, яка йшла по проспекту. Вони тримали в руках національні прапори України й прапори з іншою символікою. Зеленський розповів, що тоді ці хлопці підійшли до нього з проханням сфотографуватися.

"Вони кажуть: "Вован, можна з вами сфотографуватися?" Я їм відповів: "Зачекайте, не до фотографій. Що ви робите?" "Та ой, не звертай уваги, це просто робота", — згадує Зеленський.

Зеленський додав, тоді й у думках не було того, що все це призведе до таких плачевних наслідків і місто буде окуповане. За словами президента, той концерт подарував багато позитивних емоцій і посмішок, але ось на ранок, коли артисти їхали, був якийсь неприємний осад і передчуття чогось недоброго.

Читайте також на порталі "Коментарі" про те, що Зеленський заявив, як Росія хоче перетворити жителів ОРДЛО на рабів, використовуючи їх у своїх маніпуляціях під час виборів до Держдуми РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини