Головна Новини Політика президент Зеленський привітав українських католиків з Різдвом Христовим
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський привітав українських католиків з Різдвом Христовим

Відеозвернення опублікував Офіс Президента

24 грудня 2020, 18:48
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський привітав католиків України зі Святом Різдва Христова. Офіс глави держави опублікував відеозвернення. 

Зеленський привітав українських католиків з Різдвом Христовим

Своє привітання Зеленський також зв'язав з карантином в Україні, назвавши його серйозним випробуванням цього року. Також президент зазначив, що Різдво дарує надію на спасіння та віру в те, що добро та милосердя переможуть та побажав, щоб ці дві речі наповнили серця тих, хто відзначає свято. Урядовець просить тримати дистанцію, але не відвертатися один від одного, носити на обличчі маски, але разом й усмішки, та бачити їх на обличчі близьких.

Зеленський побажав всім українським католикам злагоди, а нашій державі — тисячолітнього миру та процвітання. 


Раніше "Коментарі" писали про те, що глава української держави Володимир Зеленський записав чергове відео, де похвалився успіхами за тиждень минулий тиждень. На початку запису він звернувся до всіх українців — до шанувальників капелюха і зірки на головній новорічній ялинці України, до тих, хто носить маски та до ковід-атеїстів, а також до представників всіх віросповідань, а також сказав, що у відеозверненні буде говорити тільки про хороше.

Крім того, порталу стало відомо про те, що у Православній церкві України вже через 10 років планують перейти на святкування Різдва Христового 25 грудня, а в Українській православній церкві вирішили не морочитися цим питанням. Глава ПЦУ Єпіфаній всіляко підтримує ідею святкування Різдва за новим календарем і, за його словами, в майбутньому церква обов'язково перейде на новий стиль. Але при цьому він зауважив, що головну роль в цьому повинна зіграти готовність українців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/3467
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини