Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому він виступає проти заморожування конфлікту з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому він виступає проти заморожування конфлікту з Росією

Зеленський думає, що будь-яке припинення вогню дозволить Росії зберегти контроль над захопленими територіями

22 липня 2022, 22:55
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що заморожування військового конфлікту з рф в майбутньому може перерости в ще більш масштабний конфлікт. Адже Росія використає цей час, щоб набратися сил  і знову напасти. Про це глава держави заявив журналістам видання The Wall Street Journal.

Зеленський  пояснив, чому він виступає проти заморожування конфлікту з Росією

Президент України Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Український президент вважає, що припинення вогню дасть Росії не тільки можливість переозброїтися, поповнити втрати, запаси, але й зберегти контроль над захопленими українськими територіями.

"Заморожування конфлікту з Російською Федерацією означає паузу, яка дає їй перепочинок. Вони не скористаються цією паузою, щоб змінити свою геополітику або відмовитися від претензій на колишні радянські республіки", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський відреагував на звинувачення Путіна та порівняв його з пітоном і кашалотом. Президент України Володимир Зеленський порівняв Путіна з кашалотом або пітоном, який хотів проковтнути Україну, наче кролика, але тепер може луснути. Також глава держави зазначив, що очільник Кремля сильно недооцінив нашу країну. Також Володимир Зеленський відреагував на чергове звинувачення Путіна, який заявив, що нібито Україна не хоче дипломатичних переговорів. Український президент заявив, що Путін, коли зважився на повномасштабне вторгнення в Україну, сильно недооцінив Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що хакери противника зламали українське радіо та "вкинули" новий фейк про Володимира Зеленського. Російські хакери атакували  українське радіо та у прямому ефірі запустили черговий фейк.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини