Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому він проти паузи у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому він проти паузи у війні

Зеленський вважає, що будь-яка перерва у війні буде вигідна тільки для Путіна

8 березня 2024, 16:10
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський назвав паузу у війні – серйозним викликом та великою проблемою для України та Європи. Він зазначив, що, як показав минулий досвід, заморожений конфлікт є вигідною паузою для Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", свою думку український лідер висловив в інтерв'ю "Cinque minuti".

Зеленський пояснив, чому він проти паузи у війні

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Глава української держави зазначив, що Україна мала досвід встановлення паузи у війні після окупації Криму та після окупації частини Донбасу.

"Це скидалося, напевно, на те, що зараз звучить у деяких медіа і від деяких лідерів. Вони говорять про те, що потрібна пауза... Але ми це проходили. Ця пауза у війні, це не пауза у війні, а пауза для Путіна. Для нього потрібна пауза і це факт. Для того, щоб накопичити сили", — наголосив президент України.

Зеленський повідомив, що у Росії спостерігається великий дефіцит у ракетах. Росіяни їх пробують купити в Ірані та вже взяли у Північної Кореї. Вони мають дефіцит з артилерійськими снарядами, і вони беруть їх у КНДР. Так само дрони, виробляють та купують також в Ірані.

За словами Зеленського, ця пауза потрібна окупантам через те, що мають недостачу досвідчених військових, яких вони втратили на території України.

"Ці люди загинули. І зараз ми бачимо тим контингентом, який приходить до нас, на нашу землю і воює з нами, навіть ті, хто потрапляє в полон, ми бачили, що є люди, які навіть були не підготовлені місяць", — сказав він.

Водночас, Зеленський додав, що в Україні розуміють, що Росії не вистачає офіцерів і звичайних військових, які пройшли відповідний термін тренування.

Зазначимо, цього ж інтерв'ю Володимир Зеленський висловив думку, що далекобійна зброя, якої, як і раніше, дуже потребує Україна, може змінити хід війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

8 березня 2024, 17:09

зеле выгодно,чтобы война продолжалась как можно дольше по двум причинам: во-первых, пока идет война поступает и финансирование, которое можно распихать по карманам, а во-вторых, чем дольше идет война, тем дольше он будет оставаться у власти, а это для него жизненно необходимо: как только он потеряет власть ему и всему окружению придется ответить за все, что они натворили. А натворили они немало. Роман, его интересует только собственный рейтинг, на людей ему пох абсолютно

Роман

8 березня 2024, 16:27

ну сидеть очко греть под охраной,то да , а про людей умирающих тысячами,он подумал ?


Новини