Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому Росія теж зацікавлена закінчити війну якнайшвидше
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому Росія теж зацікавлена закінчити війну якнайшвидше

Президент України наголосив, що бажання зустрічі має бути в обох сторін

8 квітня 2022, 07:07 comments1130
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що отримання гарантій безпеки не обов'язково має передувати його зустрічі із президентом РФ Путіним. Глава української держави вважає це паралельним процесом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це він заявив в інтерв'ю індійському ЗМІ "Republic Media Network".

Зеленський пояснив, чому Росія теж зацікавлена закінчити війну якнайшвидше

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент України зазначив, що переговорний процес не повинен припинятися. Зеленський погодився, що в ідеалі ще до зустрічі з Путіним мати чіткі гарантії безпеки від низки країн. Тоді точно можна сказати, що на зустрічі можна було б обговорити конкретні речі, а не просто провести зустріч заради зустрічі. При цьому президент України уточнив, що він готовий і на зустріч із Путіним набагато раніше, ніж буде опрацьовано гарантії безпеки для України, адже головне це, щоб припинилася війна в Україні.

При цьому український президент наголосив, що мета зустрітися має бути не лише у Києва, а й у Москви. Володимир Зеленський наголосив, ніхто не має наміру благати про зустріч на колінах, дзвонити щодня до Москви з проханнями про зустріч. Бажання переговорів та конкретики має бути в обох сторін.

Зеленський також заявив, що у тій ситуації, яка є сьогодні – хотіти закінчити війну мають обидві країни. Україні важливо закінчити війну якнайшвидше, бо країна цінує життя кожного свого громадянина, а Росії треба закінчити війну якнайшвидше, бо вона ризикує опинитися у світовій ізоляції, Москва з кожним днем дедалі ближче до цього.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент Зеленський запропонував ООН два варіанти, як допомогти зі світом в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/6182
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини