Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому під час пандемії в Україні ремонтували дороги
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому під час пандемії в Україні ремонтували дороги

Президент Володимир Зеленський відповів, чому кошти з доріг не направляли на боротьбу з епідемією коронавірусу

19 грудня 2020, 23:31
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні інфраструктура знаходилася в жахливому стані, а доріг в Україні не було. Про це гарант сказав в інтерв’ю The New York Times.

Зеленський пояснив, чому під час пандемії в Україні ремонтували дороги

Фото з відкритих джерел

За словами президента, перш ніж казати про інвестиції, концесію й так далі слід пам’ятати: "щоб когось запрошувати, треба розуміти, що людина повинна якось до тебе долетіти й доїхати".

"І тому потрібно робити інфраструктуру – це вітрина, — вважає президент. — Багато звинувачень на мою адресу, мовляв, під час пандемії я приділяв багато часу інфраструктурі. Зараз люди побачили, що наші швидкі почали добиратися до хворих швидко. Наші МНС (пожежні машини) почали доїжджати швидше".

Зараз не за добу можна доїхати, каже Зеленський, а з'явилася можливість добиратися за хвилини. Президент повідомив, що зроблено чотири тисячі кілометрів доріг у цьому році, що перевищує загальну кількість кілометрів доріг, зроблених за попередні 10 років.

"За рік зробили в 10 разів більше, ніж за десять років у сумі. Це, я вважаю, правильний крок. Скажу чесно, я цим дуже пишаюся, вважаю, що тут усі ми спрацювали. Не можна зупинятися. У нас дійсно є шанс за чотири-п'ять років побудувати в Україні всі інфраструктурні вузли. Ми побудували багато мостів, що теж важливо", — розповів Зеленський.

Глава держави зазначив, що інфраструктуру будують, починаючи зі сполучення з окупованими територіями. Туди добираються гуманітарні вантажі як з України, так і від Червоного Хреста. За словами Зеленського, побудовані мости, відкриті КПВВ, у тому числі, на території, що прилягає до окупованого росіянами півострова Крим.

Нагадаємо, в Україні обрано нових послів: які завдання їм дав Зеленський та чи є шанс впоратися за визначений президентом строк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Артём

20 грудня 2020, 11:14

Я шота недогоняю. Дороги делаются из средств ДОРОЖНОГО фонда,котрый пополгяется налогами включёнными в цену бензина,причём тут ковид?! Это раз. Два,в стране и так безработица взлетела,ремонт дорог в какой то мере принял эту проблему на себя,создав тысячи рабочих мест. Я считаю это не просто правильно,а это нррмально,когда деньги ушли по назначению. Никому не понравиться скинуться на лифт в своём подъезде,а отремонтируют соседскую крышу. Я воффку жутко критикую,но тут он поступил правильно!


Новини