Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чому настав час провести кадрові ротації в Кабміні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому настав час провести кадрові ротації в Кабміні

Президент сказав, що дуже вдячний міністрам і всій команді уряду, яка працювала для України

4 вересня 2024, 14:45 comments5575
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський сьогодні ще не може прогнозувати, чим конкретно будуть займатися міністри після їхнього звільнення. Проте він переконаний, що час кадрових змін вже настав і це має посилити нашу державу на різних напрямках. Як інформує портал "Коментарі", про це Володимир Зеленський зазначив під час спільної з прем'єр-міністром Ірландії Саймоном Гаррісом заяви для ЗМІ сьогодні в Києві.

Зеленський пояснив, чому настав час провести кадрові ротації в Кабміні

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Я вже говорив про перезавантаження нашого Кабінету міністрів, багатьох міністерств. Я дуже вдячний міністрам і всій команді Кабміну, яка працювала для України та заради українців чотири з половиною роки, хтось — п'ять років був міністрами", — український лідер.

За його словами, нам сьогодні потрібна нова енергія. 

"І ці кроки пов'язані з посиленням нашої держави на різних напрямках. Міжнародна політика, дипломатія не є виключенням", — зазначив Зеленський.

Водночас президент додав, що сьогодні поки не може прогнозувати, чим конкретно будуть займатися міністри після їхнього звільнення. 

"Будуть відповіді на це, коли їм будуть запропоновані ті чи інші посади", — зауважив він. 

Читайте також на порталі "Коментарі" — до Ради надійшли заяви про відставку низки міністрів та голови Фонду держмайна. За словами голови ВР Руслана Стефанчука заяви про відставку подали: міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Камишін Олександр; міністр юстиції України Малюська Денис; міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Стрілець Руслан; віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина; віцепрем’єр-міністерка України – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук; голова Фонду державного майна України Коваль Віталій. І також з’явилася інформація, що міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу також планують відправити у відставку. Чому саме зараз назріла серія гучних відставок? Хто може обійняти вакантні посади? Видання "Коментарі" з цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини