Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чи шкодує про своє рішення піти в політику
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чи шкодує про своє рішення піти в політику

Зеленський розповів, чи не шкодує про те, що проміняв кар'єру коміка на посаду президента

30 квітня 2022, 14:00 comments2210
Поділіться публікацією:

Кілька років тому Володимир Зеленський ухвалив рішення посісти пост президента України. Зараз, коли Росія розпочала війну проти України, Зеленський поділився, чи шкодує про своє рішення стати президентом. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Зеленський зробив в інтерв'ю виданню TIME.

Зеленський пояснив, чи шкодує про своє рішення піти в політику

Зеленський - фото з відкритих джерел

Журналіст видання поцікавився, чи шкодував Зеленський останнім часом хоча б раз, що ухвалив тоді непросте рішення про президентство й покинув успішну кар'єру коміка.

"Ну звісно, я не шкодую. Взагалі не шкодую. Жодної секунди. Я навіть не думаю про це. Я навпаки, іноді думаю це правильно. Це дуже правильно", — наголосив Зеленський.

Зеленський також зазначив, що йому дуже важко спати. Президент зізнався, що іноді думає, чи може дозволити собі час на відпочинок, чи треба зробити ще щось для України. Зеленський розповів, що через це його мучить совість, адже дозволяє собі спати тоді, коли може зробити ще щось для держави.

Також Зеленський розповів про свій стан у перші дні війни. Як зазначив президент, це був складний період, він не дозволяв собі відпочивати, поки не дізнається куди влучили ворожі бомби і скільки їх було.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський розповів, що Україні пропонували віддати Запорізьку АЕС під контроль рф. Українська влада  відмовилась віддати Запорізьку АЕС під подальший  контроль російських загарбників і буде  чекати на те, коли її розблокують.

Також "Коментарі" писали, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти  поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз  його поведінка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини