Головна Новини Політика президент Зеленський пояснив, чи прописані у плані перемоги переговори з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чи прописані у плані перемоги переговори з РФ

Президент пояснив, у чому суть плану перемоги

сьогодні, 15:18
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський, який зараз перебуває у США, де проводить консультації з партнерами, презентуючи план перемоги, пояснив, чи є у плані пункти, які зобов'язують Київ розпочати переговори з Москвою. Як повідомляє портал "Коментарі", своє пояснення український лідер озвучив під час інтерв'ю каналу "ABC News".

Зеленський пояснив, чи прописані у плані перемоги переговори з РФ

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Глава держави відмовився розкривати деталі кроків, необхідних для забезпечення справедливого та міцного миру, до безпосередньої їхньої презентації президенту США Джо Байдену, але дав зрозуміти – на що розраховує український уряд. Там немає пункту про переговори з Росією, підкреслив Володимир Зеленський.

Український президент заявив, що цей план, за словами президента, спрямований на "зміцнення України" – з метою змусити лідера Кремля Володимира Путіна відкинути ультимативні вимоги та сісти за стіл переговорів на справедливих умовах, без жодних умов.

"Йдеться не про переговори з Росією. Це міст до дипломатичного рішення для припинення війни. Тільки з сильною позицією, яку ми можемо просувати, ми зможемо підштовхнути Путіна до припинення війни дипломатичним шляхом", — пояснив Зеленський.

Зазначимо, у цьому ж інтерв'ю Володимир Зеленський заявив, що повномасштабна війна Росії проти України "ближча до завершення", ніж багато хто думає. Наближення миру в Україні безпосередньо пов'язане зі зміцненням української армії. Після блискавичного прориву ЗСУ до Курської області весь світ переконався, що Путін має страх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як і анонсував раніше, президент України Володимир Зеленський на полях Генасамблеї ООН зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу США. Сторони обговорили ситуацію на фронті та План перемоги. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує сайт Офісу президента України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини