Головна Новини Політика президент Зеленський повідомив чи тиснув на нього Дональд Трамп
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повідомив чи тиснув на нього Дональд Трамп

На українську владу ніхто тиснути не може, каже президент

14 вересня 2021, 19:00
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський не відчував жодного тиску з боку Дональда Трампа, коли той був президентом Сполучених Штатів Америки. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу CNN, розшифровка якого є на сайті Офісу президента України.

Зеленський повідомив чи тиснув на нього Дональд Трамп

Володимир Зеленський, фото з відкритих джерел

За словами президента, ніхто не вимагав оприлюднювати дані про розслідування, щодо компанії "Burisma" та втручання з території України у вибори США в 2016 році. 

"Я не вважав, що на нас чиниться тиск. Я завжди вважав, що ми – незалежна країна, і я відчуваю себе амбітною, незалежною людиною, якій щодня треба вчитися у найкращих. Ось чому моя розмова з президентом Трампом відбулася у такому руслі", — говорить Зеленський.

Володимир Зеленський повідомив, що просто мав гарні відносини з Дональдом Трампом і заручився підтримкою від США.

"Я думав тільки про свою країну, про допомогу. Я не хотів ставити під загрозу військову допомогу. І я хотів провести ще одну зустріч у Білому домі, тому що моїй країні це було потрібно", — відповідав на запитання журналіста президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, у якому випадку Зеленський зустрінеться з Путіним. За словами прессекретаря президента України Володимира Зеленського — Сергія Нікіфорова, український лідер зустрінеться з главою Кремля Володимиром Путіним, щоб порушити питання окупованих територій. Російська Федерація, своєю чергою, не готова обговорювати подібні питання. Прессекретар Зеленського також додав, що президент України хоче зустрітися з російським лідером у будь-який час і в будь-якому місці в рамках нейтральній території.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

15 вересня 2021, 12:23

Что сообщил зеленский, можно увидеть здесь: https://www.youtube.com/watch?v=YLNBVJ-VuAU

ККК

14 вересня 2021, 18:38

Какая тупая морда у этой пархатой свиньи! Интересно, есть хоть один недоумок который верит этому ублюдку?! Родители этой свиньи наверняка жалеют, что не спустили это дерьмо в унитаз!


Новини