Головна Новини Політика президент Нікіфоров розповів, у якому випадку Зеленський зустрінеться з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Нікіфоров розповів, у якому випадку Зеленський зустрінеться з Путіним

Президент України хоче зустрітися з російським лідером у будь-який час і в будь-якому місці в рамках нейтральної території

12 вересня 2021, 16:44
Поділіться публікацією:

За словами прессекретаря президента України Володимира Зеленського — Сергія Нікіфорова, український лідер зустрінеться з главою Кремля Володимиром Путіним, щоб порушити питання окупованих територій. Російська Федерація, своєю чергою, не готова обговорювати подібні питання. Про це повідомляє видання "РБК-Україна", посилаючись на слова представника державного глави в програмі "Погляд із Банкової".

Нікіфоров розповів, у якому випадку Зеленський зустрінеться з Путіним

Володимир Зеленський - фото з відкритих джерел

"Ви ж чули позицію російського президента, що вони готові зустрічатися, але питання Криму на порядку цієї зустрічі виносити не готові. А навіщо тоді зустрічатися? Зустрічатися, щоб обговорити що? Яка тема зараз у відносинах Росії та України важливіша за окупацію Росією окремих територій України?" — сказав Нікіфоров.

Прессекретар Зеленського також додав, що президент України хоче зустрітися з російським лідером у будь-який час і в будь-якому місці в рамках нейтральній території.

Крім того, Нікіфоров підкреслив, що російська сторона не хоче виносити питання окупації територій на порядок денний. І саме від Росії залежить, чи відбудеться зустріч глав держав.

"У цьому сенсі ця зустріч залежить, за великим рахунком, від Росії — чи згодна вона говорити про те, що накоїла, і як Путін збирається це все виправляти", — заявив представник президента України.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" йшлося, що напередодні у Москві відбулися тригодинні переговори президента Росії Володимира Путіна і його білоруського колеги Олександра Лукашенка. Експерти озвучили для видання підсумки переговорів, а також розповіли, до чого готуватися Україні та Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кеша

12 вересня 2021, 16:35

Зеленский встретится с Путиным года через два-три, когда будет выступать у него на корпоративе!

Калдоёб ПТН ПНХ

12 вересня 2021, 16:02

сука путинская, что бы ты сдох, тварь порченная. гореть тебе в аду.


Новини