Головна Новини Політика президент Зеленський порівняв Україну з компанією Apple Стіва Джобса
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський порівняв Україну з компанією Apple Стіва Джобса

Глава держави заявив, що для України важливо повернути окуповані Росією Крим і Донбас, а також стати успішною країною

3 вересня 2021, 07:00
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський заявив, що часу для того, щоб мріяти і нічого не робити в України практично немає. Як передає видання "Коментарі", про це лідер України сказав, спілкуючись зі студентським та викладацьким складом Стенфордського університету, пише Офіс президента.

Зеленський порівняв Україну з компанією Apple Стіва Джобса

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, Україна, на превеликий жаль, втратила занадто багато часу і тепер в українського народу немає мрії, але є цілком конкретна мета, до якої країна наполегливо готова йти. В Україну повертаються її громадяни з різних куточків світу, далі є вельми зрозуміла мета — повернути Крим і Донбас, стати лідером Європи.

Глава держави зазначив, що розвиток для України дуже важливий і він вірить про те, що в недалекому майбутньому українці зможуть визначати свою владу на виборах просто зайшовши в Інтернет.

Зеленський зазначив, що всі знають відому в усьому світі компанію Apple, але мало кому відомий той факт, що всесвітньо відома компанія колись робила перші свої кроки в гаражі, також і Україна сьогодні в дуже схожій ситуації. За словами президента, він з командою теж свого часу сидів у маленькому офісі і там озвучував ті речі, про які багато людей говорили, не вірячи в їх реалізацію. Тепер все змінилося. У цій частині своєї промови президент дістав iPhone і розповів про українську новацію "Держава в смартфоні". Володимир Зеленський зазначив, що в найближчі роки Україна досягне одного з ключових своїх пріоритетів — переведе всі державні послуги онлайн.

Також читайте на "Коментарях" — перебуваючи з офіційним візитом в США Зеленський розповів, скільки має пройти років, щоб Україна перетворилася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини