Головна Новини Політика президент Зеленський порадив українцям, які всім серцем за Росію, пакувати валізи
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський порадив українцям, які всім серцем за Росію, пакувати валізи

Президент України Володимир Зеленський зробив досить різку заяву на адресу жителів Донбасу, які підтримують Росію

5 серпня 2021, 13:23
Поділіться публікацією:

В інтерв'ю телеканалу "Дім" президент України Володимир Зеленський зробив заяву про те, що українцям, які проживають в тимчосово окупованій території і підтримують країну-агресора саме час задуматися про своє майбутнє. За словами президента, якщо українці, які проживають в Донецьку і Луганську, виступають за те, щоб в їхніх містах була Росія, то їм пора задуматися про те, щоб якомога швидше обзавестися житлом в сусідній країні, тому як зовсім скоро прийде час, що весь Донбас буде деокуповано. До цього все йде.

Зеленський порадив українцям, які всім серцем за Росію, пакувати валізи

Володимир Зеленський. Фото Офісу президента України

 

"Я вважаю, якщо ти живеш на території окупованого Донбасу і, якщо ти вважаєш, що "Наше дело правое — нам в РФ, ми росіяни". Велика помилка залишатися жити на Донбасі", — заявив глава держави.

 

Володимир Зеленський звернувся до українців, які вірять, що історія з Кримом може повторитися на сході України, коли Москва прийме антизаконне рішення остаточно окупувати території іншої суверенної держави, приєднавши їх до себе, не втрачати час, а як можна швидше забиратися до Росії, заради своїх дітей і онуків. Зеленський підкреслив, що всім вже давно має бути ясно — без України про цивілізацію на Донбасі не варто і говорити. Президент також висловив упевненість, що більшість українців, які сьогодні знаходяться в окупації за Україну і чекають, коли їх земля буде звільнена від агресора. Приклад того, як свого часу впала стіна, що розділяє Німеччину, обов'язково повториться на українському Донбасі і тоді вже буде пізно приймати рішення про те, щоб перебратися в Російську Федерацію. Тому думати треба зараз, доки ще є така мождивість.

 Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Зеленський підписав закон про штрафи для водіїв вантажних авто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

5 серпня 2021, 16:58

Так вони ж хочуть в росію разом з територією! Щоб не вони виїжджали до росії, а щоб справжні українці виїжджали на решту території Украиїни. То ще треба рухатися, пакувати валізи, їхати... А хочеться ж по-рускі - щоб скатєрть-самобранка: зранку прокинувся, а ти вже разом зі своєю квартирою чи будиночком - у росії! Вот ето жізнь!

Ігор

5 серпня 2021, 13:09

Краще б він почав результативні реформи: дерегуляція, деолігархізація, заміна законодавства яке все створене корупцією, скорочення корумпованих чиновників на 80%, модернізацію країни. Або сам валив і Єрмака, Розумкова, Тимошенко, ..., брав з собою. Тим, кому не подобається - їхати на Липецьк "Валіза, е-квиток, патріотичний смолоскип і трипалий прапор, Липецьк.


Новини