Головна Новини Політика президент Зеленський подав до Ради законопроект про мобілізацію: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський подав до Ради законопроект про мобілізацію: подробиці

Зеленський запропонував парламенту продовжити військовий стан та мобілізацію

6 листопада 2023, 21:05 comments2362
Поділіться публікацією:

Український президент  Володимир Зеленський, як і передбачали  раніше, подав до  парламенту  проекти законів про продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації. З  того часу, як почалось повномасштабне вторгнення — це  вже дев’яте голосування парламентарів  за продовження військового стану та загальну мобілізацію в Україні.

Зеленський подав до Ради законопроект про мобілізацію: подробиці

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Відповідні проекти законів   оприлюднені  на сайті  Верховної Ради. Дії вище згадуваних положень  очільник країни   пропонує продовжити з 16 листопада 2023 року ще на 90 діб.

До слова,  для того, щоб  продовжити  військовий  стан,   глава держави сам ставить  підпис на  двох  указах, потім їх подають на затвердження у  парламент,  а потім членам  Комітету з питань оборони і  надалі   проходить голосування Ради.

Відомо, що  в  нашій країні запровадили військовий стан із 05 год 30 хв. 24 лютого 2022 року строком на 30 діб. Після чого було продовжено на 30 діб – з 5 години 30 хвилин 26 березня – до 25 квітня. Потім продовжили на 90 днів – до 25 серпня 2022 року. А потім ще кілька разів поспіль.

Ймовірно, так триватиме  і далі, допоки ВСУ не  переможуть  російських загарбників.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  Зеленський розповів про зміну стратегії у війні з Росією.Президент України Володимир Зеленський розповів про зміну у військовій стратегії проти Росії. За його словами Україна має діяти більш несподівано та просуватись вперед. Зеленський у своїй промові відреагував на слова генерала Валерія Залужного та заперечив, що війна зайшла у глухий кут.

Президент погодився, що контрнаступ виявився більш повільним. Попри це Зеленський наголосив, що українські військові мають більше мотивації у протистоянні з солдатами РФ, які опинились на території України.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

7 листопада 2023, 07:58

Победы не будет, пока эти зеленые выблядки у власти и разворовывают всю помощь. И дня не проходит, что бы метр земли не здали. А это главное еврейское ссучье отродье, если бы свалил тогда в феврале 22го года, то сколько бы жизней сохранилось, сколько бы домов, мостов и городов сохранилось. А так продался американцам, сволочь. И как ему только живется, ведь на его совести столько смертей. Этож какой надо быть матерью, чтобы такое ссучье отродье получилось.

ККК

6 листопада 2023, 21:48

жидовский пидораст кончит как и гитлер с пулей в голове. Хотя для клоуна это героическая смерть, скорее удавят шнурком как бешеную собаку!


Новини