Головна Новини Політика президент Зеленський розповів про зміну стратегії у війні з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про зміну стратегії у війні з Росією

Президент України вважає, що ЗСУ використають плани та операції, щоб завдати несподіваного удару по Росії.

6 листопада 2023, 11:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів про зміну у військовій стратегії проти Росії. За його словами Україна має діяти більш несподівано та просуватись вперед. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Зеленського для видання NBC News.

Зеленський розповів про зміну стратегії у війні з Росією

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Зеленський у своїй промові відреагував на слова генерала Валерія Залужного та заперечив, що війна зайшла у глухий кут.

"Наші військові придумують різні плани, різні операції для того, щоб швидше просуватися вперед і завдати несподіваного удару по РФ", — зазначив Володимир Зеленський.

Президент погодився, що контрнаступ виявився більш повільним. Попри це Зеленський наголосив, що українські військові мають більше мотивації у протистоянні з солдатами РФ, які опинились на території України.

"Вони думали, що поставлять нам мат, але цього не сталося… Я не думаю, що це патова ситуація", — підсумував події на фронті Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський закликав Захід надати Україні зброю в оренду на зимовий період. Президент України вважає, що на цей період найбільш необхідним озброєнням є системи протиповітряної оборони. Зеленський розповів про необхідність винищувачів та спільне виробництво ППО, однак вказав, що на ці процеси потрібно більше часу.

Також "Коментарі" писали, що у Головному управлінні розвідки України розповіли про кількість та тип ракет, які запасла Росія для ударів по енергетичній системі України. Представник ГУР Вадим Скібіцький вказує, що Росія змогла запустити процес накопичення ракет та запасає їх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини