Головна Новини Політика президент Зеленський після зустрічі з Ердоганом і Гутеррешем назвав єдину умову для переговорів з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський після зустрічі з Ердоганом і Гутеррешем назвав єдину умову для переговорів з РФ

Зеленський підкреслив, що діалог з РФ можливий тільки в разі повного виведення окупаційних військ з української території

18 серпня 2022, 22:02
Поділіться публікацією:

Глава держави після зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом і генсеком ООН Антоніу Гутеррешем на пресконференції заявив, що переговори з РФ можливі тільки, якщо російські окупаційні війська повністю вийдуть з української території. Про це пише TRT Haber.

Зеленський після зустрічі з Ердоганом і Гутеррешем назвав єдину умову для переговорів з РФ

Зустріч Зеленського з Ердоганом і Гутеррешем (фото з відкритих джерел)

 Окрім умови для переговорів з РФ, президент ще раз наголосив про дуже складну ситуацію на ЗАЕС та ще раз заявив, що війська рф мають бути виведені з території станції.

 Володимир Зеленський повідомив, що під час зустрічі з Гутеррешем погодив умови можливого перебування делегації МАГАТЕ в Запоріжжі та обговорив ймовірний розвиток "зернової угоди".

 Своєю чергою, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Україну під час цієї зустрічі у Львові, не примушували до поступок.

При цьому, за словами міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, в ході сьогоднішньої зустрічі українську сторону не примушували до поступок для того, щоб завершити конфлікт.  А від рішень Зеленського, Ердогана і Гутерреша залежить розв'язання багатьох питань.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський повідомив подробиці зустрічі з Ердоганом. 18 серпня у Львові відбулася зустріч президентів України та Туреччини. Володимир Зеленський та Реджеп Ердоган обговорили важливі питання, зокрема зернову угоду та ситуацію навколо Запорізької АЕС. Відтак, глава держави повідомив, що під час зустрічі з президентом Туреччини, вони обговорили низку важливих тем, зокрема, удосконалення зернової ініціативи, ситуацію навколо Запорізької АЕС, ядерний шантаж з боку Росії, викрадення росіянами зерна на тимчасово окупованих територіях, оборонну взаємодію.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

18 серпня 2022, 22:10

І знов неадекватний та його обслуга, як молитву до свого кремлівського божка, повторюють те саме. Якби так по гопницькому всі переговорники, в світі б взагалі не один конфлікт не вдалось би вирішити. На то вони і переговори, щоб почати їх знявши всі вимоги. А це ультиматум неадекватних Зе-Асада з корумпованою хунтою, не здатних бути державниками. Вони навмисно сприяють росту конфлікту.


Новини