Головна Новини Політика президент Зеленський озвучив лідерам G7 план – коли має закінчитися війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський озвучив лідерам G7 план – коли має закінчитися війна

Президент України сподівається, що війна в Україні завершиться до зими

27 червня 2022, 14:35
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський під час звернення до лідерів Великої сімки висловив сподівання на закінчення бойових дій в Україні до кінця цього року. Президент заявив, що хоче, щоб повномасштабна війна Росії проти України завершилася до настання зими. Про це повідомили два європейські дипломати, повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Reuters.

Зеленський озвучив лідерам G7 план – коли має закінчитися війна

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент України також попросив світових лідерів про три речі: надати Україні протиповітряну оборону, посилити у рази санкції проти Росії та предметно підійти до гарантій безпеки для України.                                                                                                   

Також глава держави наголосив на світових лідерах ще на двох речах. Президент сподівається на допомогу Україні у вивезенні українського зерна, а також на допомогу у відновленні України після завершення війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський звернувся до білоруського народу. На тлі збільшення кількості обстрілів з території Білорусі по Україні президент закликав білорусів не йти на поводу Путіна та Лукашенка та відмовитися від ідеї вплутування у повномасштабну війну Росії проти України. Експерт проаналізували саме звернення президента, а також погрози, які йдуть Україні від сусідньої держави.                                                                                                                      

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ ліквідували командира мотострілецької роти окупантів – на батьківщині російського офіцера в Інгушетії підтвердили, що він справді загинув в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини