Головна Новини Політика президент Зеленський обматюкав Путіна в ефірі американського телеканалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський обматюкав Путіна в ефірі американського телеканалу

Президент Зеленський заявив, що українці не готові віддати свою свободу

5 листопада 2023, 20:40
Поділіться публікацією:

Український президент заявив, що громадяни України не готові віддати свою свободу "довбаному терористу" Володимиру Путіну. Таку заяву Володимир Зеленський зробив в ефірі програмі "Meet the Press" американського телеканалу NBC news

Зеленський обматюкав Путіна в ефірі американського телеканалу

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"У мене багато сили. Але, навіть якщо ми почуваємось сильними і маємо багато енергії, це не означає, що ми хочемо воювати все наше життя, тому що ціна велика, тому що війна забирає кращих із нас, найкращих героїв, найкращих чоловіків, жінок і дітей. Але ми не готові віддати свою свободу цьому довбаному (f---ing) терористу Путіну. Ось чому ми воюємо",- сказав президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, що потрібно для пришвидшення контрнаступу ЗСУ.  Для пришвидшеного контрнаступу ЗСУ потрібно ППО. Адже РФ сьогодні контролює українське небо.  

За словами президента Зеленського, поки росіяни контролюють, а в України нема достатньо захисту, то ЗСУ не можуть просуватися швидко вперед. Тож український президент закликав партнерів дати нам ППО на зиму.

Також "Коментарі" повідомляли про те, хто в оточенні Зеленського просуває ідею переговорів із РФПредставники США та ЄС нібито почали обговорювати з Україною можливість проведення мирних переговорів із Росією. Розвідка Британії зазначає, що лінія фронту в Україні практично застигла. Більше того, Україна та РФ нібито ведуть переговори з гуманітарних питань. Тим часом міністр закордонних справ Дмитро Кулеба запевняє, що таємні переговори між Україною та Росією не ведуться. А президент Володимир Зеленський стверджує, що ніхто на Заході не вимагає від нього розпочинати переговори з РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини