Головна Новини Політика президент Зеленський: не пам'ятаю, хто підписав мінські угоди, але я точно знаю, хто має їх виконувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський: не пам'ятаю, хто підписав мінські угоди, але я точно знаю, хто має їх виконувати

Президент підтвердив, що Україна відповідає за будь-які папери

2 лютого 2022, 07:20 comments1424
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підтвердив готовність України до виконання Мінських угод. При цьому він наголосив, що Україна і Росія сьогодні не мають розуміння щодо читання окремих пунктів угод. Як повідомляє портал "Коментарі", про це президент заявив під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном.

Зеленський: не пам'ятаю, хто підписав мінські угоди, але я точно знаю, хто має їх виконувати

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський зазначив, що Україна як правова держава відповідально ставиться до всіх документів, під якими підписалася. Тому Україна дуже поважає всі домовленості, досягнуті на офіційному рівні.

Говорячи про Мінські угоди, Зеленський зазначив, що він уже не дуже пам'ятає, хто підписав ці документи, але оскільки їх підписання накладає на Україну певні зобов'язання, тобто чітке розуміння, що Україна повинна ці домовленості виконувати.

При цьому глава держави визнав, що є низка пунктів у Мінських домовленостях, щодо яких не припиняються дискусії. Справа в тому, що ці пункти Росія і Україна трактують по-різному, по-різному бачать черговість їх виконання.

За словами Володимира Зеленського, незважаючи на протиріччя з російською стороною в Києві, влада розуміє, що не варто зупинятися і потрібно робити все можливе, щоб швидше українська територія була деоккупована і українські землі були повернуті під контроль української влади.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, що насправді стоїть за указом президента Зеленського про зміцнення обороноздатності країни. Цього моменту українські військові чекали на всі 30 років незалежності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини