Головна Новини Політика президент Зеленський назвав заяви деяких країн принизливими і зрадницькими
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав заяви деяких країн принизливими і зрадницькими

Володимир Зеленський вважає вислови лідерів кількох країн НАТО образливими для України, яка веде війну проти Росії.

22 січня 2024, 16:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що повідомлення від деяких країн щодо ескалації збоку Росії у разі вступу України до НАТО є принизливими. Про це розповів Зеленський під час зустрічі зі студентами у Києві.

Зеленський назвав заяви деяких країн принизливими і зрадницькими

Володимир Зеленський критикує деякі країни. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський відзначив, що Україна не є членом НАТО, тому що деякі з членів альянсу виявились скептично налаштованими та бояться військової агресії з боку Росії.

"Україна не в НАТО, тому що деякі країни – скептики. Чого боїться ця група країн? Вони бояться ескалації з боку Росії. Це офіційне ствердження. Я зараз не можу сказати, які це країни. Але це звучить дуже образливо", — передає слова президента "Укрінформ".

Володимир Зеленський наголосив, що такі заяви мають зрадницький характер. За словами президента, це ознака того, що війна, яка відбувається в Україні для представників тих країн, які не підтримують Україну не є ескалацією попри тисячі загиблих людей, а також російські воєнні злочини.

"Якщо вони кажуть, що буде ескалація з боку Росії, це говорить про те, що війна, яка зараз триває, не їх. Тому я вважаю, що це принизливо і зрадницьки щодо України… Це говорить про те, що для них нинішня ситуація в Україні, де близько третини територій окуповано, де скільки людей загинуло, – не ескалація", – сказав Зеленський.

У кінці виступу президент зазначив, що наразі "ми боремося з їхнім скепсисом", однак перемогти Росію можна тоді, коли всі будуть стояти на "боці закінчення війни", а не думати про "свою політичну безпеку".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що словацький лідер Фіцо заявив про необхідність Україні відмовитися від своїх територій, щоб зупинити війну.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який бурхливо відреагував на указ Зеленського про історично населені українцями території РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

23 січня 2024, 18:49

Вова, если ты еще не понял, это тебе не квартал. Это международная дипломатия. Здесь нельзя ляпать языком, тут каждое заявление имеет свои последствия. И наши партнеры ждут не эффектных выступлений, а эффективных действий. Например, в борьбе с коррупцией. А возмущения оставь для своего офиса

ККК

22 січня 2024, 16:49

Лицемерная жидовская свинья! Сколько бы ты тварь не воровал, место в петле тебе уже уготовлено гнида!


Новини