Головна Новини Політика президент Зеленський назвав Путіна маніяком: він замовив вбивство моє та моєї сім’ї
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав Путіна маніяком: він замовив вбивство моє та моєї сім’ї

Володимир Зеленський розповів, що Путін збирався вбити його та його сім'ю на початку повномасштабного вторгнення.

20 липня 2023, 09:11 comments1524
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський провів пресконференцію з африканськими журналістами, де заявив, що Путін замовляв вбивство його сім’ї та оточення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю президента для африканських ЗМІ.

Зеленський назвав Путіна маніяком: він замовив вбивство моє та моєї сім’ї

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з Володимиром Зеленським журналістка запитала, що "декілька місяців тому" президент України був готовий говорити з Путіним, але процес переговорів зупинився.

Президент України виправив, вказавши, що "це не було кілька місяців тому", а в момент, коли російські війська зайшли в Україну. Тоді керівництво РФ виставило ультиматуми для України та пригрозило вбивством Зеленського.

"Коли він замовляв вбивство моє, мого оточення і моєї сім’ї, ми говорили, що цей ультиматум також не пройде", — відповів Володимир Зеленський та додав, що таких позицій з боку Росії було декілька.

Президент згадує, що коли Росія не змогла вбити керівництво України та захопити Київ, Путін послабив свої ультиматуми.

Зеленський пояснив, що на початку вторгнення у всіх було розуміння, що закінчення повинно бути у форматі дипломатії, але при повазі суверенітету України. Згодом українці звільнили Бучу, де було знайдено масові поховання, які відкрили злочини російської армії під керівництвом Путіна.

"Люди з зав’язаними руками, ногами, насильницькі смерті, закатовані. Масові поховання. Хто готовий говорити з цим маніяком?", — відповідає Зеленський.

Президент України пояснює, що війна закінчиться за дипломатичним процесом, однак з Путіним не будуть домовлятись, адже "у нього руки в крові". Крім того, Зеленський нагадує, що це були не поодинокі випадки, адже під час звільнення українських територій постійно знаходили наслідки воєнних злочинів росіян.

"В кожному місті, в кожному селі, які ми деокуповували були масові поховання закатованих українців", — говорить Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський відреагував на російські погрози щодо свого вбивства.

Також "Коментарі" писали, що перед російським нападом РФ, Володимир Зеленський отримав інформацію про російський спецназ, який збирався вбити президента України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 липня 2023, 08:59

Брехун.


Новини