Головна Новини Політика президент Зеленський відреагував на російські погрози щодо свого вбивства
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на російські погрози щодо свого вбивства

Президент України Володимир Зеленський відреагував на російські погрози та назвав це нецікавою темою.

4 травня 2023, 15:15 comments1577
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його не "цікавлять" погрози з боку Російської Федерації. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Зеленський відреагував на російські погрози щодо свого вбивства

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Після нападу двох дронів на Кремль серед представників російської політики та пропаганди почали поширюватись заклики про вбивство Володимира Зеленського.

Заступник секретаря Радбезу Росії Дмитрій Медведєв закликав до "фізичного знищення" українського лідера. Подібними вислови прозвучали з боку кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова, який сказав, що президента України слід вбити у Нідерландах.

Саме в цю європейську країну прибув Володимир Зеленський 4 травня і відреагував на погрози щодо свого вбивства. Президент України говорить, що не важливо, що думає Росія, а важливо, що вона робить.

"Ми не бачимо сильної російської армії на полі бою", — каже Зеленський та додає, що погрози з боку Росії є для нього "нецікавою темою".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Москві виступив речник Кремля Дмитрій Пєсков, який звинуватив Сполучені Штати в атаках на резиденцію президента Росії Володимира Путіна та пригрозив відповіддю для України. США назвали такі погрози з боку Російської Федерації смішними.

Також "Коментарі" писали про занепокоєння у НАТО. Росія може "покарати" Захід за підтримку України. Після вибухів на газопроводах "Північний потік" військовий альянс посилив патрулювання, адже стурбовані можливою диверсією з боку Росії щодо підводних кабелів інтернету.  Підводні кабелі передають 95% інтернету і 200 з 400 з них НАТО вважає критичними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 травня 2023, 15:10

Обидва недопалка і їхнє оточення корумпованих Орків знають що їм ніщо не загрожує. Вони будуть жити довго і комфортно та принесуть світу ще багато шкоди.

Мой Господин Журналист

4 травня 2023, 15:02

знайте Гео Лерос - провокатор та гоз. зрада влада!


Новини